Välkommen till Solf hem och skola

Skolan är en viktig del i våra barns vardag. Föreningen Hem och Skolas ändamål är att främja samarbetet mellan Solf skola och elevernas hem. Föreningen vill också stöda skolan och hemmen i deras strävan att ge barnen en god uppväxtmiljö.

Solf Hem och Skola deltar ekonomiskt i många anskaffningar till skolan för att förbättra allas trivsel där!  Exempel på dessa bidrag är tuggummi till eleverna, olika uteredskap, och sponsorering av bussar till olika utflyktsmål m.m. Föreningen bidrar även till stipendiefonden. 

Hem och skola ordnar också olika jippon, föreläsningstillfällen, aktiviteter för att förbättra gemenskapen och vi-andan i skolan/byn. 

Föreningen har under sommaren 2011 ändrat namn. I samband med att föreningens stadgar uppdaterades så ändrades även namnet. Det gamla namnet "Föreningen Hem och skola vid Solf lågstadium r.f." har bytts ut till Solf Hem och Skola r.f.

Vad gör Hem & Skola egentligen? Se videon här. 

 

Konstklubben i Solf (åk 3-6):

Du kan anmäla ditt barn till Konstklubben via denna länk: https://bit.ly/2FpnyKD OBS! Kursen är redan fullsatt, men det går bra att ställa sig i kö ifall att någon avbokar sin plats.

Skicka gärna in anmälan senast 27.3 (begränsat antal platser). Läs mera om kursen på evenemangsidan (se menyn).

 

 

 

Solf hem och skola rfs kontonummer har bytts!

Det nya kontonumret är: FI41 4958 0010 1042 91